PRESENTATIE ONTWERP

Tijdens deze training komen alle stappen die komen kijken bij het ontwerpen van een presentatie aan bod. Het eerste deel is gericht op het ontwerpen van een krachtige verhaallijn en het visueel ondersteunen ervan. In het tweede deel wordt op de computer gewerkt aan slides. Do’s en dont’s komen aan bod, maar ook ontwerpprincipes.

 

Streven is om aan het eind van de training een eigen korte presentatie af te hebben. Er wordt dan ook gewerkt met het eigen materiaal en onderzoek. Zo krijgen deelnemers niet alleen algemene vaardigheden onder de knie, maar ervaren zij ook welke uitwerking het toepassen van principes op hun eigen werk kan hebben.

 

De training presentatieontwerp kan op maat gemaakt worden. Zo ontwikkelden wij trainingen voor groepen promovendi, Veni-kandidaten, vakgroepen en werknemers (van managers tot onderzoekers) in farmaceutische bedrijven. Idealiter duurt deze training twee dagdelen en de ideale groepsgrootte is zes. Dat biedt de mogelijkheid voor voldoende diepgang. Maar andere vormen zijn bespreekbaar.

 

Trainer: Hermen Visser
Kosten: € 600,00 (ex btw) per dagdeel

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

CONTACT