INTEGRALE PRESENTATIETRAINING

In onze integrale presentatietraining werken we aan het ontwerpen en oefenen van deze presentatie, maar ook aan de vaardigheid in het presenteren met visuele ondersteuning (PowerPoint, of andere slideware). Aan het eind van de training zijn deelnemers in staat om de vorm en inhoud van de presentatie op elkaar af te stemmen en deze op authentieke en overtuigende manier te presenteren.

De training richt zich enerzijds op het verbeteren van inhoud en vorm van de presentaties en anderzijds op de spreekvaardigheid. Dat doen we door deelnemers te laten werken aan hun eigen presentatie. Ze leren hoe je presentaties afstemt op verschillende doelgroepen en hoe je tot een kernboodschap en een heldere structuur komt, hoe je vervolgens slides ontwerpt en kunt nadenken over illustraties en beeld dat overtuigt. Ook komen de techniek en do’s en don’ts van PowerPoint aan bod. Daarnaast gaat de cursus in op overtuigend en authentiek spreken, op non-verbale en verbale communicatie, op het beantwoorden van vragen en op reductie van spreekangst.

 

Ivonne Koomen (LACDR) over onze training: “Voor het vierde jaar heeft Hermen Visser samen met Kick Moors de workshop ‘Presentation skills’ gegeven tijdens de LACDR PhD introductiecursus. Hij kan helder en duidelijk de principes van presenteren overbrengen. Hij is goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de wetenschappelijk wereld om in te kunnen spelen op de vragen uit de groep. Het is prettig samenwerken met hem, door zijn toegankelijke en open houding.” 

 

Maatwerk

Deze training hebben we in verschillende vormen en voor verschillende doelgroepen ontwikkeld. Van promovendi tot Veni kanidaten. In overleg kunnen wij deze training aanpassen op uw wensen.

 

Training én persoonlijke coaching

Deze training kan gekoppeld worden aan persoonlijke coaching door een van de trainers. Zo kunnen Veni aanvragers eerst  een deelnemen aan een groepstraining en dit opvolgen door een persoonlijk traject wanneer zij uitgenodigd worden voor het interview.

 

Trainers: Kick Moors en Hermen Visser
Duur: drie dagdelen (in overleg)
Kosten: € 1.200,00 (ex btw) per dagdeel
Maximaal aantal deelnemers: 8

Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

CONTACT